Serveis del centre

Escola   Matinera

El centre disposa d'aquest servei de 7:30 a 9:00. 

Els preus varien en funció de l'ús i de si sou socis o no de l'AMIPA.

Si estau interessats en aquest servei passau per secretaria per conèixer els detalls i emplenar la documentació o descarregau-la.

SOL.LICITUD I INFORMACIÓ

NOVETAT !!! INFORMACIÓ GENER 2024

Transport escolar

El centre disposa d'una ruta de transport escolar amb acompanyant.

Aquest servei, oferit per la conselleria d'educació, és gratuit pels alumnes. 

Si estau interessats passau per secretaria per sol.licitar plaça i emplenar la documentació. També podeu descarregar l'imprès i entregar-lo a secretaria.

SOL.LICITUD TRANSPORT ESCOLAR

Menjador

El centre disposa de servei de menjador de 14 a 16h a l'edifici d'Ed. Primària.

Pel curs 23-24 l'empresa responsable del catering serà CATERING S'OLIVERA.BENVOLGUDES FAMÍLIES, usuaris del servei de transport escolar de la parada de La residència,

Els comunico que degut a les obres que s’estan realitzant a la carretera de Santa Eulària, la parada que tenim a La residència es troba afectada,  i donat que hi ha famílies que s’han queixat de que l’espai d’espera amb el cotxe és insuficient i a més la situació de la carretera tan transitada és perillosa, prenem la següent decisió: 

Temporalment  els infants que fan ús de la parada de la Residència  s’aturaran a la parada establerta a Can Clavos (davant de Cidal, polígon Ca na Palava ) , parada que consta en la ruta nostra aprovada per la Conselleria, i així ens assegurem que sigui més segura i les famílies puguin disposar d’un espai d’espera adient. No existeix la possibilitat d’habilitar una altra parada que no estigui aprovada per la Conselleria.

Durant uns dies,  fins el dimecres 16 d’octubre, l’autobús continuarà fent la parada de la Residència per comprovar que cap infant es quedi sense el servei. A partir del dijous 17 d’octubre ja no es farà la parada de la Residència, i tots els infants usuaris d’aquesta parada hauran d’anar a Can Clavos.

Si teniu algun dubte estem a la vostra disposició. Gràcies per la vostra comprensió.     

La Directora

Remedios González Moyá

Santa Gertrudis, 9 d’octubre de 2019