CEIP SANTA GERTRUDIS

INICI DE CLASSE

ESTIMADES FAMÍLIES,

us informem que degut a la situació concreta que estem tenint al nostre centre i a la confusió que estan creant els mitjans de comunicació, volem aclarir que el començament de les classes queda de la següent manera, com estava previst, per a la resta de nivells:

 • DIVENDRES 11 DE SETEMBRE: 3r i 4t DE PRIMÀRIA

 • 3r de Primària: 9:00 hores

 • 4t de Primària: 10:00 hores

 • DILLUNS 14 DE SETEMBRE: 5è i 6è DE PRIMÀRIA

 • 5è de Primària: 9:00 hores

 • 6è de Primària: 10:00 hores

Els grups de 1R i 2N DE PRIMÀRIA que tenien previst començar demà, no ho podran fer, i els hi comunicarem quin dia de la setmana que ve podran incorporar-se al centre.

Els grups de 3, 4 i 5 anys d’INFANTIL tenen previst l’inici el proper dimarts 15 de setembre. En el cas que s’hagués d’endarrerir, els ho comunicarem.

Gràcies per la vostra comprensió i disculpeu totes les molèsties que s’hagin pogut ocasionar.

La direcció del centre

INICI DE LES CLASSES

  • DIJOUS 10 DE SETEMBRE: 1r i 2n DE PRIMÀRIA

  • 1r de Primària : 9:00 hores

  • 2n de Primària: 10:00 hores

  • DIVENDRES 11 DE SETEMBRE: 3r i 4t DE PRIMÀRIA

  • 3r de Primària: 9:00 hores

  • 4t de Primària: 10:00hores

  • DILLUNS 14 DE SETEMBRE: 5è i 6è DE PRIMÀRIA

  • 5è de Primària: 9:00 hores

  • 6è de Primària: 10:00 hores

  • DIMARTS 15 DE SETEMBRE: EDUCACIÓ INFANTIL

 • 3 i 4 ANYS segons l'horari d'adaptació

 • 5 ANYS a les 9:00 hores

REUNIÓ INFORMATIVA CURS 2020/21 CEIP Santa Gertrudis

REUNIÓ FAMÍLIES

3 i 4 de setembre de 2020

Podeu consultar la presentació feta a les famílies al document adjunt.

Recordau que durant els propers dies els tutors i tutores dels vostres fills i filles us convocaran a una nova reunió per la propera setmana.

Gràcies per la vostra participació i col.laboració

3-09-20

REUNIONS FAMÍLIES PER VIDEOCONFERÈNCIA DEL CURS 2020-2021

Les reunions no es poden fer presencialment seguint la normativa, per tant les farem per videoconferència. És molt important que us connecteu a aquestes reunions on us informarem de com ens organitzarem aquest curs tan especial i diferent .

DIJOUS 3 DE SETEMBRE DE 2020

 • 3 anys: 9:00 h

 • 4 anys: 10:00 h

 • 5 anys: 11:00 h

 • 1r d'Ed. Primària: 12:00 h

 • 2n d'Ed. Primària: 13:00 h

DIVENDRES 4 DE SETEMBRE DE 2020

 • 3r d'Ed. Primària: 9:00 h

 • 4t d'Ed. Primària: 10:00 h

 • 5è d'Ed. Primària: 11:00 h

 • 6è d'Ed. Primària:12:00 h

REBREU AL VOSTRE CORREU ELECTRÒNIC L'ENLLAÇ PER PARTICIPAR A LA VIDEOCONFERÈNCIA

Si teniu qualsevol dubte enviau un correu a ceipsantagertrudis@ceipsantagertrudis.com

La direcció del centre

1-09-2020

Curs 2020-2021

Estimades famílies,

degut a la nova normativa les reunions previstes per divendres dia 4 de setembre no es podran fer de manera presencial.

La propera setmana us informarem de les noves dates i horaris així com la convocatòria per fer-les de manera telemàtica.

La direcció del centre

28-08-20

PLA DE CONTINGÈNCIA PER AL CURS 2020/21

Us comunicam que el divendres 4 de setembre us convocarem a una reunió amb el vostre tutor o tutora per a informar-vos més detingudament de l'organització del curs. A aquesta reunió només podrà assistir un membre per família i serà indispensable l'ús de la mascareta. Més endavant us donarem més informació.

Aquí us deixam l'enllaç al nostre PLA DE CONTINGÈNCIA.

Fins aviat!!

L'equip directiu del CEIP Santa Gertrudis


20-21 llistat de llibres

Estimades famílies,

Ja arribam al final de curs, un curs que ha estat molt diferent a tots els altres. Els darrers mesos hem viscut una escola que no coneixíem, una escola sense infants, sense famílies i sense mestres compartint, sentint, aprenent, relacionant-se... Com a docents hem hagut d’aprendre dia a dia a fer de mestres, des de la distància, i podem dir que no és el que toca, no entenem l’educació sense la presència i el contacte de les persones. Us volem agrair tot l’esforç que heu fet com a famílies i sobretot agrair la bona feina i dedicació dels vostres fills i filles.

Acabam el curs, malauradament, sense les activitats habituals però no volem perdre l’oportunitat d’almenys de retrobar-nos, així que cada tutor o tutora ha convocat als seus infants durant aquesta setmana i la següent per grupets per així poder acomiadar-se de manera presencial.

També us informem que a partir del dilluns 22 de juny les famílies de primària podreu accedir al GESTIB FAMÍLIES per poder consultar les notes del tercer trimestre. També rebreu un correu del vostre tutor o tutora per a poder concertar cita per a recollir-les de manera presencial si ho considerau oportú. En el cas de les famílies d’infantil, que no vingueu presencialment rebreu l'informe per correu electrònic.

Desitjam que el proper curs el comencem amb normalitat. A la web del centre podeu trobar el calendari escolar del curs 2020/21 i totes les novetats i notícies pel proper curs. www.ceipsantagertrudis.com

Molta salut !!!!

L’equip de mestres del CEIP Santa Gertrudis


FASE 3

El passat divendres dia 5 de juny es va publicar la Resolució del conseller d’Educació, Universitat i Recerca de 4 de juny de 2020 per la qual s’aprova el Protocol per a la fase 3 del procés de desescalada progressiva per als centres educatius no universitaris de la comunitat autònoma de les Illes Balears.


Info_families_alumnes CAT.pdf

FASE 2

Com ja tots i totes sabreu avui hem entrat en la fase 2 del procés de desescalada.

La Conselleria d'educació ha publicat avui el BOIB amb noves instruccions i recomancions per a tota la comunitat educativa.


Estimades famílies,

En primer lloc, desitgem que us trobeu bé i que porteu el millor possible aquestes setmanes de confinament.

Malauradament, pensem que aquesta situació que estem vivint s’allargarà durant les properes setmanes, i haurem de continuar fent classe telemàticament. Us volem agrair immensament tot l’esforç que esteu fent tant pares i mares com els infants. Sabem que és una situació estranya i difícil per a tothom.

Us volem compartir els resultats del qüestionari que us enviarem per a conèixer la vostra experiència i recollir les vostres propostes. Penseu que per a nosaltres és també una situació extraordinària i ens estem adaptant poc a poc a aquesta manera d’ensenyar tan diferent a la que estem acostumats. Gràcies per les vostres paraules positives que ens omplen d’energia. La nostra intenció és anar millorant la nostra tasca i adaptar-nos a les diferents realitats familiars.


També us adjuntem les noves instruccions de la Conselleria sobre la 3a avaluació, en les quals es detalla com es durà a terme l’avaluació de l’alumnat del segon cicle d’educació infantil i de primària .


L’equip de mestres us enyorem molt i continuarem estant el més a prop vostre possible. Molts d’ànims i força!!!!

TOTS JUNTS EN SORTIREM!!

L’equip directiuESTIMADES FAMÍLIES,

A partir d’avui els pares i mares de Primària ja podreu accedir al GESTIB Famílies a partir de les 14:00 hores per a poder veure el butlletí de notes del 2n trimestre. Per a les qualificacions d’aquesta segona avaluació s’ha valorat la tasca feta fins el 13 de març. Tot el que s’ha fet a partir d’aquest data comptarà per a la 3ra avaluació.

Si teniu problemes per accedir al Gestib famílies posau-vos en contacte amb el vostre tutor o tutora via correu electrònic i amb nosaltres al correu ceipsantagertrudis@ceipsantagertrudis.com i intentarem solucionar-ho.

Us recordam que a partir del proper dijous 9 fins el diumenge 19 d’abril gaudirem de les vacances de Pasqua d’una manera diferent als altres anys, quedant-nos a casa. L’equip de mestres tornarem a estar a la vostra disposició a partir del dilluns 20 d’abril.

Així mateix us informam que teniu a la pàgina web del centre ceipsantagertrudis.com un apartat de Recursos famílies per a poder utilitzar durant aquests dies.

Desitgem que us trobeu bé i molta força i ànims !!!

Ja queda menys!!!

Una abraçada de part de tot l’equip educatiu del CEIP Santa Gertrudis.Gestib famílies

Estimades famílies,

Degut a l’estat d’alarma i, conseqüentment, el confinament a casa, hem trobat oportú donar-vos d’alta al portal de famílies de la Conselleria d’Educació.

Aquesta utilitat està adreçada a facilitar la comunicació entre el centre i les famílies, a més de que els pares/mares/tutors puguin tenir al seu abast, en qualsevol moment, la informació acadèmica i personal dels alumnes que tenen al seu càrrec.

Per aquest motiu rebreu als vostres dispositius mòbils un SMS amb el vostre codi d’usuari (e+DNI amb la lletra) i un enllaç on emplenar les vostres dades personals i les passes que heu de seguir. Una vegada emplenades les dades personals tornareu a rebre un SMS amb la constrasenya provisional que haureu de canviar en menys de 24 hores.

Per accedir, una vegada que tengueu usuari i contrasenya, heu d’anar a https://www3.caib.es/xestib/ o buscar al cercdor GESTIB o bé descarregar l’APP.

Una vegada entreu, disposareu de diferents opcions i podreu realitzar diferents gestions com ara justificar faltes d’assistència, consultar el calendari escolar, rebre circulars, consultar notificacions del centre, consultar les qualificacions,...etc. A l’enllaç següent podeu consultar tot el que aquest portal us ofereix:

Així doncs, el butlletí de qualificacions de la 2a avaluació el podreu consultar a aquesta web per a famílies a partir del dia 8 d’abril (rebreu una notificació).

Si teniu qualsevol dubte posau-vos en contacte amb el centre a través ceipsantagertrudis@ceipsantagertrudis.com

La direcció del centre

2 d'abril de2020

️️️Estimades famílies,

En aquests moments d'incertesa on tot és nou per a tothom, esperam que us trobeu bé i que porteu aquests dies d'estar a casa de la millor manera possible. No cal dir que ara mateix el més important és la salut tant física com emocional de tots nosaltres i sobretot dels nostres infants, i tot l'altre és secundari. Per a nosaltres, com a docents, també és una situació extraordinària i estem intentant fer-ho de la millor manera possible, però sense voler crear cap angoixa i malestar. El prioritari és el vostre benestar. Així que l'equip de mestres volem fer-vos arribar el nostre suport i desitjar que aquesta situació passi el més aviat possible i ens tornem a retrobar aviat.

TOT ANIRÀ BÉ!!

️️️️️

L'equip docent del CEIP Santa Gertrudis

Noves instruccions coronavirus
coronavirus

Estimades famílies,

Tal i com ha anunciat la Presidenta del Govern aquesta tarda, les classes quedaran anul.lades a partir del proper dilluns i durant dues setmanes. Demà us donarem a conèixer les instruccions i recomanacions que ens arribin des de la Conselleria d'Educació per aquests dies.

La direcció del centre

12/03/20 20:50h

XERRADA PER A LES FAMÍLIES DEL CICLE D'EDUCACIÓ INFANTIL

El proper dijous 5 de març a les 17:00 hores al menjador del centre de Primària de la nostra escola es realitzarà una xerrada a càrrec de Belén Alvite, psicopedagoga i directora de CEPCA, per a compartir estratègies per acompanyar als nostres fills o filles en el seu desenvolupament.

L'AMIPA oferirà un servei d'atenció per als fills i filles de les famílies assistents, al pati i gimnàs del centre.

US ESPEREM , és una oportunitat per a compartir les nostres experiències!!!!CARNAVAL 2020

Feu click a la foto per veure totes les imatges

Donatius famílies

Els alumnes de 2n han comptat els sous recollits amb les vostres donacions pels tallers de Nadal.

En aquesta imatge podeu veure la quantitat que vàrem recollir i on anirà destinat.


Gràcies per les vostres aportacions

ESCOLA de FAMÍLIES

Durant el mes de febrer tendran lloc les sessions de l'escola per a famílies organitzades des de CEPCA (Centre d'estudi i prevenció de conductes adictives, del Consell Insular) per Belén Alvite.

Us adjuntam el planning de les sessions.

video 25 N.mp4


VOLEM COMPARTIR UN VÍDEO QUE RESUMEIX TOTES LES Accions de sensibilització per a la promoció de la igualtat i la prevenció de la violència masclista als centres educatius en el marc de la celebració del passat 25 de novembre, dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones.Reunió de delegats

PLE INFANTIL MUNICIPAL

El passat divendres dia 5 de desembre els representants del ple infantil municipal assistiren a l'Ajuntament de Santa Eulària per participar en el ple convocat.

Els representants de les escoles i instituts del municipi varen conèixer les propostes que es duran a terme aquest curs i varen fer les demandes pels respectius pobles del municipi.

En representació del CEIP Santa Gertrudis n'Anabel Martínez (6è A) i en Pablo Domingo (5è A) varen demanar a l'alcadessa, Carmen Ferrer, millores pel nostre poble: fonts per beure a la plaça del parc i de l'església, paperes de recollida selectiva, la construcció d'un punt jove i una zona de joc i esport pels boixos i boixes més grans.

25 N Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones

Durant la setmana del 25 de novembre hem dut a terme una sèrie d'activitats per conscienciar i promoure la igualtat entre totes les persones i especialment envers les dones.

Maleta de contes

Des de la comissió de convivència s'ha comprat un lot de llibres relacionats amb aquesta temàtica i una maleta on guardar-los i passar-los a les aules. Aquesta maleta passarà al llarg del curs per les aules.

Graffiti

Una altra de les propostes per visualitzar el treball que s'ha fet a les aules ha estat el graffiti elaborat per Joaquín García, papà den Leo i n'Abril. A partir de les paraules que cada aula va triar es va disenyar el graffiti que podeu veure a l'entrada de l'edifici de primària.

Exposició de pintures de n'Ezequiel Herrera

Una altra visió del món de la dóna ha estat possible gràcies a l'exposició de quadres de n'Ezequiel Herrera. Els alumnes han tengut l'oportunitat de conèixer a aquest artista i la seva obra així com pràcticar la seva tècnica de pintura.

Mural amb fustes per a la igualtat

Els alumnes del centre han elaborat de manera conjunta un mural a la valla dels edificis d'infantil i primària on han plasmat paraules i dibuixos relacionats amb la dona i la prevenció de la violència.

Frases per a la igualtat

A l'entrada de primària també hem muntat un racó on hem fet visibles les frases que cada aula va pensar a rel del dia de la no violència. A més hi hem afegit les frases de dones famoses de diferents èpoques que també reflexionen sobre aquesta temàtica.

Teatre

Els alumnes del centre també gaudiren de l'obra de teatre "Vola, Vola Valentina" a càrrec de la companyia ALGAIDARTS on també es tracta aqueta problemàtica.

FESTES DE SANTA GERTRUDIS

Avui hem celebrat les festes del nostre poble amb tota la comunitat educativa. Alumnes, mestres, mestres en pràctiques i famílies hem gaudit d'una jornada festiva dedicada a les nostres arrels i les nostres tradicions.

Entre tots hem organitzat diferents activitats que han fet que aquest dia hagi estat molt complet. Des dels cartells que ens han convidat a la festa (alumnes de 1r i 2n), la decoració que han realitzat els alumnes per fer un entorn festiu (alumnes d'educació infantil, 3r i 4t ) fins els jocs tradicionals que han sel.lecionat i muntat per passar la jornada (alumnes de 5è i 6è).

També hem disfrutat de les sessions de contacontes a càrrec de na Iolanda Bonet i na Maite Dueñas que ens han recordat els éssers fantàstics de la nostra literatura com els gegants o els fameliars.

Tampoc ens hem oblidat dels artesans que encara treballen per mantenir les tradicions i la cultura. Hem pogut observar, tocar, practicar i conèixer instruments tradicionals, roba pagesa, l'elaboració de cistellons, la llata, la feina de filar llana, el treballa de la pell,... També hem pogut participar en el taller d'orelletes i així acabar la jornada amb la degustació d'aquest dolç.

I per posar fi, com no podia ser d'una altra manera, hem tengut una ballada a la plaça de l'església on petits i grans hem pogut ballar i conèixer els balls de la nostra illa.

Moltes gràcies a tots els que heu col.laborat d'una manera o altra i que heu fet possible un any més celebrar les festes del nostre poble.

MOLTS ANYS I BONS A TOTS I TOTES!!


Si voleu veure les fotos d'aquest dia feu click aquí FOTOS
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Festa de Tot Sants

Demà dijous celebrarem la festa de Tot Sants fent una sortida al bosc i menjant fruits secs i bunyols. Aprofitarem el dia per conèixer indrets del nostre poble i algunes de les nostres tradicions.

Recordau que els dies 1 i 4 de novembre són festius i no hi haurà classes.

Us reenviam la nota que ens han fet arribar des de l'Ajuntament en relació a la festa del dia 31.

Els alumnes de 6è A del passat curs es varen presentar al IV CONCURS D'ACTIVITATS DE PREVENCIÓ DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE , presentant un programa de ràdio dedicat a aquest tema.

I estem d'enhorabona , han guanyat el segon premi, amb la quantitat de 500 euros. FELICITATS!!!

Aquí us deixem l'enllaç al programa de ràdio que presentaren al concurs.

Rocòdrom

Aquest curs estrenam rocòdrom a primària.

Gràcies a l'AMIPA per col.laborar amb el centre i crear aquest nou espai de joc.
web 19-20 llistat de llibres

XX DIADA ESPORTIVA

El passat dia 31 de maig celebràrem la XX Diada Esportiva al nostre centre.

Volem agrair a tots aquells que vareu fer possible que un any més puguessim disfrutar d'aquest dia.

Gràcies a la Cafeteria Can Partit, Bar Ca n'Ulivans, Pizzeria Can Bassetes, Viveros Serreta, Pinturas ABC, Asador Can Pilot, Musset, Forn Can Bufí, Asesria EMACO, Dojo Roig Pi i Decópòlis per fer possible un any més les camisetes.

Gràcies a les famílies que en vareu ajudar en les activitats al llarg de matí i les famílies que fereu alguna activitat.

Gràcies a la Policia Local de Santa Eulària per fer-nos més fàcil el trànsit pel poble i per muntar el circuit d'educació vial, a les Quadres des Puig per portar-nos els ponis, al monitor de Lluita Olímpica, al grup de Voluntariat, a la piscina municipal i els seus monitors, al monitors de tennis taula, al Dojo Roig Pi per cedir-nos les seves instal.lacions i l'ajuda dels seus monitors, ...

Al següent enllaç podeu veure algunes de les fotos de la XX diada:

PREMI XARC

Estem d'enhorabona!!

El passat 3 de maig l'Ajuntament de Santa Eulària ens va concedir al nostre centre el PREMI XARC en reconeixement a la nostra comunitat educativa que ha portat endavant un projecte mediambiental que desenvolupa l'educació amb la reducció del consum d'energia.

IOGA I BENESTAR A L'ESCOLA

Els i les mestres de l'escola hem realitzat els darrers mesos una formació sobre BENESTAR amb na Larah Heinz-Davis i na Diana Naya d' Ibiza Retreats i Sanyaya Yoga. hem tengut el plaer de gaudir amb elles de diferents sessions on hem desenvolupat el control de la respiració, hem après a millorar la postura corporal, el control de la veu,...

També els alumnes de primària , a partir d'aquest setmana començaran a fer una sessió setmanal en les classes d'educació física amb un grup de mestres especialitzats, i podran gaudir dels beneficis de practicar aquesta disciplina.

Gràcies Larah i Diana per la vostra col.laboració desinteresada i compartir amb nosaltres els vostres coneixements.

JA TENIM HORT A INFANTIL

L'equip d'educació infantil ha fet una enfeinada les darreres setmanes per posar en marxa el seu HORT. Gràcies a totes les famílies que heu col·laborat.

ENHORABONA!!!!
FORMACIÓ DE CENTRE: CAP A LA COEDUCACIÓ

Al nostre centre estem fent una formació sobre COEDUCACIÓ, i ens agradaria conèixer la realitat de la nostra comunitat educativa en relació a aquest tema. Per tant, realitzarem diferents formularis als infants, mestres i famílies. Rebreu per correu electrònic un formulari i només s'haurà d'emplenar un per família. Més endavant us informarem de les dades obtingudes.

Us agraim amb antelació la vostra col·laboració.

Procés d'admissió curs 2019-20

Per aquest proper procés d'escolarització, s'avança el termini de presentació de sol·licituds per als alumnes que volen accedir a 4t d'Educació Infantil (3 anys). Aquest termini serà entre el 25 de març i el 5 d'abril, ambdós inclosos.

El termini de presentació de sol·licituds per a la resta de cursos d'infantil, primària, secundària i educació especial serà del 13 al 17 de maig.

 • Presentació de sol·licituds:

3 anys - 25/03/2019 - 05/04/2019.

4 i 5 anys i Primària - 13-17/05/2019

 • Llistes provisionals: 31/05/2019.

 • Reclamacions: del 03 al 05/06/2019

 • Resolucions de les reclamacions: 06/06/2019.

 • Llistes definitives: 17/06/2019.

 • Matrícula Infantil i Primària: del 24 al 28/06/2019.

Més informació: Procés d'escolarització

PORTES OBERTES 2019
PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ.pptx

ESCOLA SOSTENIBLE

El projecte presentat pel CEIP Santa Gertrudis, UNA ESCOLA SOSTENIBLE, ha estat guardonat amb el 2n premi. Enhorabona!


Congrés d'Innovació Educativa

Els passats dies 25 i 26 de gener el nostre centre va participar en aquest congrés organitzat des de la Conselleria d'Educació.

El projecte de treball presentat ha estat el que els alumnes de 6è varen dur a terme el curs passat, UNA ESCOLA SOSTENIBLE.


Biblioteca

Toni Marí Marí 'Tirurit' exposa fins el proper 30 de gener. L'artista va presentar les seues obres als alumnes de l'escola a través d'una particular 'performance' pagesa a la mateixa sala d'exposició