GESTIB FAMÍLIES

Portal de famílies de la Conselleria d’Educació

GESTIB FAMÍLIES

Aquesta utilitat està adreçada a facilitar la comunicació entre el centre i les famílies, a més de que els pares/mares/tutors puguin tenir al seu abast, en qualsevol moment, la informació acadèmica i personal dels alumnes que tenen al seu càrrec.

Rebreu als vostres dispositius mòbils un SMS amb el vostre codi d’usuari (e+DNI amb la lletra) i un enllaç on emplenar les vostres dades personals i les passes que heu de seguir. Una vegada emplenades les dades personals tornareu a rebre un SMS amb la constrasenya provisional que haureu de canviar en menys de 24 hores.

Per accedir, una vegada que tengueu usuari i contrasenya, heu d’anar a https://www3.caib.es/xestib/ o buscar al cercador GESTIB o bé descarregar l’APP.

Una vegada entreu, disposareu de diferents opcions i podreu realitzar diferents gestions com ara justificar faltes d’assistència, consultar el calendari escolar, rebre circulars, consultar notificacions del centre, consultar les qualificacions,...etc. A l’enllaç següent podeu consultar tot el que aquest portal us ofereix:


Si teniu qualsevol dubte posau-vos en contacte amb el centre a través ceipsantagertrudis@ceipsantagertrudis.com

La direcció del centre

Autorització sortides escolars a través del Gestib
Circular Gestib famílies